Tradionell semla á la rawfood, helt veganskt receptI den här youtube videon så delar jag med mig av en fantastisk rawfood vegan, glutenfri och mjölkfri semla! Den är gjord på lite mer tradionellt sätt och smakar fantastiskt gott utan att vara onyttig! Så för dig som vill äta något hälsosamt som smakar onyttigt så är det här de rätta receptet för dig! Den här semlan har allt, bulle, grädde och mandelmassa! Ät semlan till fikan, fettisdagen, middag, frukost, lunch eller när du vill!

Receptet i skriftlig form finns här:
Prenumerera på min youtube kanal här:
Prenumerera även på min engelska youtube kanal för fler videos med mig:

Besök min hemsida för fler rawfood och veganska recept mm:

Följ mig på instagram för att få mer inspiration, se mina matkreationer, vad jag själv äter mm:
(@rawveganse)

– Rawveganse Victoria

Share!
Share On Twitter
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Stumbleupon
Share On Reddit
Loading Facebook Comments ...
14 replies
  1. Vendela Björkqvist
    Vendela Björkqvist says:

    Hej! Du är så insatt i vegankost så jag måste fråga, vad är din åsikt kring soja? Jag har på senaste tiden läst mycket om att soja kan bidra till att det blir svårare att få barn i framtiden och sådant. Och jag blir så himla orolig. För jag äter ganska mycket soja i olika former eftersom jag är vegan. Mycket tacksam att höra dina åsikter kring soja ❤️❤️

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply